Wanneer heb je een overeenkomst met Studio MoSK?

Je kunt me bellen of mailen of je meldt je aan via de website. Ik stuur je namens Studio MoSK een bevestiging met datum, tijd en plaats. De bevestiging door Studio MoSK is een aanvaarding van de opdracht. Hiermee komt een overeenkomst van opdracht tot stand.

 

Wat kost het?

De investering voor de diensten, workshop, training of coaching staan in de bevestiging of op de website. De vermelde prijzen zijn exclusief btw. Over mogelijk bijkomende kosten maken we duidelijke afspraken. Ook deze staan in de bevestiging vermeld.

 

Betaling

De betaling voor workshops, trainingen en coaching-sessies van Studio MoSK worden bij inschrijving voldaan. Bij 1-op-1 coaching besluiten we soms in overleg om langer door te werken. Hiervoor ontvang je de factuur achteraf. Betaling van de facturen onder vermelding van het factuurnummer en op het op de factuur vermelde rekeningnummer.

 

Annulering van workshop, training of coaching

Bij annulering binnen 30 dagen voor het begin van workshop, training of coaching wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.

Bij annulering binnen een week voor de start van de workshop, training of coaching betaal je het volledige bedrag van de overeenkomst.

Bij annulering langer dan 30 dagen van tevoren wordt € 50 administratie kosten in rekening gebracht.

 

Annulering door Studio MoSK

Soms kan een training door omstandigheden niet doorgaan. In dat geval heeft Studio MoSK het recht om een workshop, training of coaching te annuleren. We plannen dan een nieuwe datum in.
Ook kan het zijn dat een andere plek of tijd meer geschikt is om te werken. In dat geval laat Studio MoSK het je op tijd weten.

 

Intellectueel eigendom

Alle door Studio MoSK gebruikte materialen zijn uniek en speciaal voor haar trainingen ontwikkeld en beschermd door auteursrecht. Wil je ze gebruiken in je eigen bedrijf of organisatie? Overleg het dan even met me.

 

Vertrouwelijkheid en veiligheid

Studio MoSK zal vertrouwelijk omgaan met alle gegevens van de deelnemers of klanten. Ik heb het niet met anderen over jouw training of coaching, tenzij je zelf hebt aangegeven dat je daar mee in stemt. Het is dan een foto, video of een aanbeveling om te delen op social media of op de website.

 

Klachten

Als de verwachting die je had van de workshop, training of coaching anders was of als je graag iets anders had gewild? Laat het dan weten. Het liefst tijdens de workshop, training of coaching. Jouw feedback is heel waardevol, ik luister graag. Helemaal aan het einde van de training of coaching is het soms te laat om nog iets voor je te kunnen veranderen.

 

Toepassing

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die Studio MoSK heeft verkregen en op eventuele vervolg- of aanvullende opdrachten. Op alle opdrachten is het Nederlands recht van toepassing.