Hier kun je lezen wat mijn klanten over mij zeggen. Ze vertellen hoe ze het ervaren hebben om met mij te werken en wat het advies hen heeft gebracht.

Geworstel

Ik worstel eigenlijk al mijn hele leven met mijn lengte. Ik ben 1 meter 90 en heb schoenmaat 44. Er was in mijn jonge jaren vrijwel niets in mijn (schoen)maat. Ja bij de herenafdeling, niet bij de dames. Hierdoor heb ik mijn hele leven geworsteld met mijn vrouwelijkheid en hoe ik mij goed kan kleden.

Ik kende Henriette via Eva Brouwer bij wie ik een ‘Pak je Podium’ traject deed. Zij gaf daar kledingadvies voor de presentatie die ik ging doen bij Eva. Het viel me gelijk op hoe ik me op mijn gemak voelde bij Henriette. Zij had ook begrip voor het geworstel met mijn lengte.

Na lang twijfelen besloot ik uiteindelijk om het traject bij Henriette te volgen, omdat ik haar volledig vertrouwde.Echter tijdens het traject moest ik door persoonlijke omstandigheden voortijdig afhaken, waardoor ik een groot deel van de lessen moest missen. Ik vond dat enorm jammer, ook omdat ik de groep zo leuk vond waar ik in zat.

Maar Henriette is niet voor 1 gat te vangen en samen kwamen we tot een oplossing om de lessen toch te doen op een manier zoals op dat moment voor mij het beste was.

Mijn eigen stijl volgen

Barbara de Bruyckere

Stempowercoach & voiceover

Aandacht

Via een ‘Pak je Podium event’ ontdekte ik Henriette. Ik werd aangetrokken door haar enthousiasme over kleding, over styling en door haar vakkennis.
Na wat online gesprekken wist ik het…. nu is het tijd voor mij als podiumondernemer om aandacht te besteden aan hoe ik er uit wil zien op het podium. Ik wilde leren wat ik nog meer kan doen om mijn verhaal ook door mijn kleding te laten versterken!

Ik ben 4 maanden met Henriette opgetrokken, samen met 2 andere leuke vrouwen.
De online lessen vond ik heel rijk en boeiend en juist zo leuk omdat het persoonlijk is.
Het begint namelijk bij jezelf.

De eerste huiswerkopdrachten werden we gevraagd om foto’s te zoeken van dingen, vormen en patronen die je mooi en waardevol vindt en van al onze lievelingskleuren.
Henriette ziet de overeenkomsten en vindt de rode draad in alles, heel bijzonder en leerzaam.
Zo heb ik een beter beeld gekregen wie ik ben of wil zijn en wat bij mij past. Lessen over kleuren, vormen patronen, maar ook over kleding stijl… (nog nooit zo bij stil gestaan).

Van mijzelf ben ik niet zo’n shopper, vind het moeilijk en geef niet makkelijk veel geld uit.
Nu heb ik geleerd om echt goed te passen en te kijken. Klopt het? Past het? Zit het goed? Voelt het goed? En als alles op groen staat gewoon DOEN! Dat is beter dan (2e hands) voor een prikkie iets op de kop tikken, wat het net niet is en dus in de kast blijft hangen.

Ik ben onder de indruk van de vakvrouw die Henriette is, ze weet ALLES over mode, stoffen, designs en wat past bij iemand… En Henriette is een gever, ze gaat vol voor haar klanten.

Hele mooie foto’s

Naast dat het traject super leerzaam was, was het ook heel leuk en gezellig.
Het werken met een groep(je) vrouwen is een absolute meerwaarde.
Je helpt en steunt elkaar en we hebben ook veel gelachen! Als kers op de taart sloten we af met een heuse fotoshoot, met alles er op en eraan! Op een prachtige locatie, wat een feest, wat een belevenis!

Met veel plezier kijk ik terug op deze cursus, en voel me er rijker door. En ik heb nu ook een voorraad met hele mooie foto’s!

Ben je toe aan een volgende stap? Wil je ‘wie jij bent’ ook meer tot uitdrukking te laten komen in je kleding en stijl? Dan ben je bij Henriette echt aan het juiste adres!

Kijk hier ook mijn video review.

Paulien Fraanje

de Gelukkige Docent

Ontdekkingstocht

Sinds ik m’n haar niet meer verfde veranderde m’n volle dos van goudblond naar een koelere donkere kleur met zilvergrijze accenten. Ik merkte dat de kleuren die ik gewend was te dragen niet meer klopten. Sowieso leek het me leuk eens wat uitgebreider stil te staan bij wat kleding en kleuren kunnen doen.

Het ‘Stralend wie je bent’-programma, was een heerlijke ontdekkingstocht. Samen met de andere deelneemsters en onder deskundige begeleiding van jou, Henriette. Met een mooie mix van bijeenkomsten, een aantal online, afgewisseld met live samenzijn in jouw studio én samen de stad in.

Gaandeweg het traject werden we steeds beter in meekijken en meedenken bij elkaar, zonder een blad voor de mond te nemen, elkaar écht verder helpend. De kers op de taart was absoluut de fotoshoot op de laatste live dag!

De opbrengst? Qua kleding ben ik wat kleurrijker gaan kiezen, en ik snap door de kleurenanalyse nu beter wat wel en niet handige tinten en combinaties voor me zijn.

Verrijkend

Henriette deelt haar kennis en ervaring met zoveel overgave. Met haar enthousiasme en onuitputtelijke energie weet ze keer op keer het verbindende verhaal zichtbaar te maken.

‘Ik voel me echt gezien door jou. Super toegewijd in je begeleiding, zo heb ik je ervaren. Verrijkend.’

Vooraf twijfelde ik of het iets voor mij zou zijn. Maar het heeft me veel meer gebracht dan alleen wat nieuwe kleren. Lol, zelfvertrouwen en (nog) meer lef mezelf te zijn en laten zien.

Ik ben mijn eigen beeldtaal beter gaan begrijpen: waarom ik kies voor bepaalde kleuren, foto’s en illustraties op mijn zakelijke website en in brochures en materialen voor deelnemers aan mijn scholingen. Ook in onze trainingslocatie ‘Weg in het bos’ is het verbindende verhaal zichtbaar.

Stralend wie je bent is een aanrader voor iedereen die (n)iets met kleren en kleuren heeft. Iedereen die meer van zichzelf wil begrijpen en laten zien.

Angèle van de Ven

Zelfstandig trainer / (team)coach

Weloverwogen keuzes

Ik ben dol op kleding en mode en vind van mezelf dat ik eigen smaak heb, maar worstelde ook echt wel met kledingdilemma’s. Af en toe had ik een behoorlijke miskoop. Verder ben ik mij heel bewust van de impact van fast-fashion op de wereld.

Ik wilde graag leren om betere en weloverwogen keuzes te maken in mijn kleding keuzes. Niet zomaar alles kopen, maar goed weten: Wat heb ik al? Hoe is het te combineren? Wat is tijdloos?

Henriette is dus echt iemand waar je dit van WIL leren. Spelenderwijs neemt ze je mee in de wereld van kleur, vorm, materiaal, stijlen, accessoires en nog zooo veel meer. De opbouw is heel organisch en de stappen zijn leuk om te nemen en heel behapbaar. De voorbeelden zijn duidelijk. Henriette weet heel goed de kern te raken van iets-wat-mooi-staat naar dit-is-wie-je-bent.

Andere blik

De opdrachten zijn af en toe hilarisch, maar je leert zoveel van het visuele aspect dat het je ook duidelijk met de neus op de feiten drukt en daadwerkelijk iets leert. Over hoe je overkomt en wat bepaalde kleuren, vormen en combi’s met je kunnen doen (zowel positief als negatief).

De tips om iets net even anders te dragen dan je comfort zone, wat misschien ook leuk is bij die broek of onder dat jasje zijn zo waardevol om je blikveld te verruimen. En dus ook mega-duurzaam om met 1 jasje wel 5 verschillende outfits te kunnen maken.

Wat ik naast alle wijze lessen van Henriette en de 1 op 1 sessies ook heel leuk vond en vind, is de app-groep. Want de app-groep leeft!! Tassen vol outfits, kapsels en brillen zijn inmiddels gedeeld, geanalyseerd en verwerkt. Het groepsgevoel en de diversiteit maakt het fijn en dynamisch.

Ergens wist ik dat ik op de goede weg was, maar dit heeft mij zo geholpen met keuzes maken in een winkel. Ik shop niet minder, maar wel bewuster en kan inmiddels ook heel goed niks kopen.

Judith Bieze

Juridisch medewerker

Mezelf

Ik heb bij Henriette een training gevolgd met een kleine groep vrouwen. We leerden anders te kijken naar onze kleding. Dat ging veel verder dan ‘kleur en stijl’. Natuurlijk, die elementen waren er ook, maar Henriette leerde ons vooral kijken naar onszelf (figuurlijk en ook heel letterlijk, zelfs naar de vormen in ons gezicht) en dat vervolgens in kleding vertalen.

Henriette heeft een sprankelende persoonlijkheid die je ook in haar studio terugziet. Een plek waar zij zich omringt met dat wat ze zelf mooi vindt; dat werkte voor mij erg inspirerend. Al die stoffen, al die kleuren! Zien hoe zij in de wereld staat leerde me veel over hoe ik dat zelf deed. Ik leerde mede door haar ‘zijn’ een thuis creëren voor mezelf, ook met kleding. Plezier kunnen en mogen hebben door jezelf te omgeven met waar je van houdt.

Bewust

Wat me opviel, was dat ik na de training steeds meer ging herkennen van wat ik mooi vind en wat bij me past. Wat betreft kleding, maar ook andere zaken. Dessins, interieurs, servies. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik zag mezelf in van alles weerspiegeld. Niet dat ik al die spullen kocht, maar ik ging gewoon naar winkels om te oefenen met ‘zien wat past’. Eigenlijk waren het niet zozeer andere dingen dan voorheen, alleen was ik me bewuster van mijn eigen smaak en stijl.

Tegenwoordig denk ik minder na over wat ik draag, omdat ik nu alleen maar kleding heb die staat en bij me past. Nog steeds niet veel, ik wil juist zo weinig mogelijk hebben, maar dan wel het juiste.
De workshop van Henriette kwam precies tijdens een periode waarin ik me op meerdere vlakken sterk ontwikkelde; alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat ik relaxter in het leven sta, me veel minder aantrek van wat anderen van me vinden en dat ik gewoon blij ben met mezelf.

Lisette Geel-Gerssen

Strategisch communicatieadviseur en fotograaf

Afstemmen

Het werken met Henriette heeft mij veel opgeleverd.
Ik weet nu beter welke kleuren, vormen en materialen voor mij werken.

Maar het meest waardevol vind ik dat ik de keuze van mijn kleding af kan stemmen op de situatie. Dat ik weet hoe ik overkom en de nadruk kan leggen op dat wat helpend is voor mij.

Zo weet ik nu hoe ik mij moet kleden om een open houding te benadrukken of wanneer ik een formeel gesprek moet voeren.

In de praktijk merk ik dat ik meer een ben; hoe ik eruit zie en wat ik uitdraag zijn op elkaar afgestemd.

Dankjewel lieve Cathy voor het delen van jouw ervaring. Het maakt me zo blij dat ik met mijn kennis, ervaring en talent hierin van betekenis kan zijn voor anderen.

Wat is het toch mooi en bijzonder dat dat kleding dit voor je kan doen.

Cathy Habers

Senior communicatieadviseur

Verrassend

Voor mijn werk als trainer is het belangrijk goede keuzes in kleding te maken. Tijdens een training wil ik niet met mijn kleding bezig zijn, maar al mijn aandacht bij de training houden.

Jaren geleden heb ik weleens een kleur- en stijltest gedaan. Ik merkte dat de kennis daarover me onvoldoende hielp. Ik kocht nog regelmatig iets dat ik niet droeg en begreep niet waarom. Ik ben onder de indruk van je kennis en ervaring. Je enthousiasme is aanstekelijk.

We namen kleding mee die we heel graag dragen en ook kleding die we nooit dragen. Je uitleg over waarom dat zo is en de combinaties die je maakt zijn heel verrassend! Kleding die ik niet droeg, draag ik nu heel graag.

Bewust worden

Ik kies nu bewuster welke kleding ik op welk moment draag, want ik vraag me af wat ik wil ‘zeggen’ met mijn kleding. Voor een acquisitiegesprek kleed ik me anders dan voor een training en/of voor een presentatie.
Ik weet in welke winkels ik kan slagen en winkelen kost me minder tijd: ik sla hele delen van winkels over omdat ik nu in 1 oogopslag zie dat daar niets voor mij bij hangt.
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en laat me niet verleiden in een winkel om iets te kiezen wat niet bij me past. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn kleding.

Je laat mensen zich graag zelfverzekerd voelen door de kleding die ze dragen. Je bent ook – voor mij echt belangrijk – heel eerlijk. Je zegt het als het niet staat en legt dan uit waarom, zodat ik daar dan van leer.
Tegen iemand die nog twijfelt zeg ik: Doen!

Caroline Schippers

Free Your Potential

Ik ben zo’n vrouw die niet van winkelen houdt. Als kind was ik one of the guys, was ik vooral van hutten bouwen, tussen de paarden zitten en reed ik rond op een BMX fiets. Nu help ik ambitieuze en online actieve ondernemers met het positioneren, presenteren én promoten van zichzelf als merk. Alhoewel ik het meeste online doe, vind ik het wel belangrijk om een aantal kledingstukken in mijn kast te hebben die mij presenteren, zoals past bij mijn personal brand. Dit zit hem niet alleen in je website of waar je jouw klanten ontvangt, maar ook in hoe je ze ontvangt. De deur opendoen in een slobbertrui en sloffen, ik heb het ervaren en gezien. Not done! Ik nam alleen nooit de tijd om te winkelen, te druk of geen zin. Ik vond het ook lastig om iets te vinden wat bij mij past en waar ik mij lekker in voel.

Daar zit bij mij een blinde vlek, ik ben klein en weet niet goed wat voor soort kleding bij mij past. Terwijl dit een essentieel onderdeel is van wie jij bent als merk. Bij de loodgieter lekt de kraan en hier liet ik dus zelf echt punten liggen. Henriette heeft mij hierbij heel goed geholpen. Ik krijg er veel complimenten over! Henriette bedankt!

Manon Toma

Manon Toma - Personal Branding Business Coach

Vanaf het eerste contactmoment was het al een feestje met Henriette. Het is gewoon een heel leuk mens. De klik ontstond ook door de manier waarop ze werkt en kijkt. Wat past bij mijn persoonlijkheid en (!) wat past bij mijn verhaal, wat wil ik uitstralen? Ruimte latend, stimulerend en positief. Heel fijn tijdens de toch wel spannende laatste meters naar de rode stip van TedX… Een kattebelletje in de laatste week ‘Hey hoe gaat het? Kan ik je nog ergens mee helpen?’ Top! Haar aanwezigheid op de dag zelf, backstage, gezellig en met een heerlijke rust ‘ik ben er, alles komt in orde.’ Fijn! Dus zowel in het proces ernaar toe als het resultaat op het podium, waar ik kon staan met gevoel van zekerheid en vertrouwen. Dank!

Lisette Togtema

Verhalenverteller en spreker TEDxArnhem 2016

Een aanrader!

Jij hebt mij echt het bewustzijn gegeven: Wat vind ik nu zelf mooi en interessant? Hoe wil ik er staan en hoe wil ik zijn?
Mijn kledingkast heb ik terug heb gebracht tot 20% van de oorspronkelijke inhoud. Ik kan nu echt een paar goede basisstukken kopen. Daarmee kan ik combineren, dan ben ik gewoon klaar.
Ik kies bewust wat bij me past. Dan mag het best wat kosten. Als ik het goed doe, heb ik echt genoeg aan een kleine garderobe.

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik nooit een okergeel jurkje voor mezelf zou hebben gekocht, maar ik heb er nu al twee. Zonder jou was ik weer voor het veilige zwart of donkerblauw gegaan. Nu weet ik hoe ik met mijn kleding kan spelen. Dat vind ik zo gaaf!
Voor iedere bewuste vrouw die wil uitstralen wie ze echt is. Neem gerust contact op met Henriette, een heerlijke en eerlijke vrouw.

Monique Branse

Jouw Laatste Levensfase

Wat wil ik uitstralen?

Wat heb ik veel geleerd met onze groep. Hoe wil jij je voelen? Wat wil je uitstralen? Voor welke gelegenheid kleed je je? Wat wil je vertellen met je kleding?  Een van de krachtigste middelen om effect te bereiken is spelen met kleur. Daarnaast de aandacht voor de vormen van je lichaam. Wat doen je contouren en je proportie in lengte? Wat past bij je en wat kun je beter in de winkel laten hangen? Fijn dat ik daar nu eindelijk antwoord op heb!

Mijn basis garderobe

Het leukste is natuurlijk in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Eerst vanuit je eigen garderobe: wat kan blijven en waarmee maak ik een ander blij. Eigen sets maken en de stad in om aanvullingen te vinden. Het resultaat: een mooie basisgarderobe als uitbreiding op wat al in de kast hangt. Goed gekleed en een goed gevoel bij elke gelegenheid.

Sandra Klein Lenderink

Meer Leven Financiële Planning

Inspirerend

Het was heel leerzaam om eens onder leiding van een professional te kijken naar kleuren, vormen en structuren. Ik kijk nu anders naar mezelf en naar anderen en begrijp beter waarom sommige mensen weggevaagd worden door hun kleding en anderen er juist fabuleus uitzien.

We kregen van tevoren huiswerk: afbeeldingen verzamelen waar je graag naar keek. Vond ik superleuk om te doen. Het was mij meteen duidelijk dat het om kleur zou gaan. Maar wel met weinig kleurverschillen, geen bonte vertoning. Bij de bespreking kwamen er allerlei woorden langs zoals ton-sur-ton, subtiel, nuances en structuur. En dat zegt dan iets over jou, of mij in dit geval. Heel verhelderend. 

Barbara Trappenburg

Schrijflab

Inzicht in mijn identiteit

Deze training heeft mij op een andere manier inzicht gegeven in mijn identiteit en hoe ik die wil uitdragen. Kledingkeuze is geen trucje, maar een voortzetting van mijn identiteit. Ik heb zicht gekregen op wat ik al op orde heb en wat er nog mist of anders kan. De training was heel praktisch gericht dat vind ik persoonlijk fijn.

Henriette heeft een heel goed oog voor kleur en vorm, ze weet opvallend snel wat er aangepast zou moeten worden om het echt op orde te krijgen. Ik vond haar heel creatief in haar feedback, positief, flegmatiek en toch de zaken helder weten te benoemen. Echt knap.

Jeannette Sanders

De Groene Kamer - Reiki & TuiNatherapie

Ik twijfelde over de jasjes die ik had meegenomen. Ik vond ze zeker mooi. Maar iedere keer wanneer ik ze aantrok dacht ik: “Hmm leuk. maar toch voel ik me er niet helemaal lekker bij.” En hup, daar gingen ze de kast weer in. Ik hoopte met behulp van Henriette te ontdekken waar dit aan lag. Al snel werd duidelijk dat de kleuren van de jasjes iets te fel waren voor mij. Heel bijzonder om te zien wat kleur met je gezicht, ogen en haar doet.
Het proces wat Henriette met je doorloopt zet je op scherp. Het helpt je om jezelf nog beter neer te zetten. Wanneer ik iets uit de kast trek waarvan ik weet dat het goed staat en het ook nog eens goed zit, dan sta ik heel anders tegenover iemand. Ik voel mij dan extra krachtig en straal dit ook uit. Dit zelfvertrouwen geeft de ander vervolgens ook weer vertrouwen in mij.

Ik vind het belangrijk dat mijn kleding uitstraalt wie ik ben. Dit geeft me niet alleen een prettig gevoel, maar zorgt er ook voor dat ik klanten aantrek die echt bij mij en mijn bedrijf passen. Henriette heeft mij hierin net die extra houvast gegeven, precies wat ik nodig had!

Henriette, jouw advies helpt je evalueren waar je voor staat en wat je wil uitstralen. Ook ben ik mij nog meer bewust geworden van hoe ik op mensen overkom. En dat is erg waardevol om te weten. Dat jij ook nog eens een heel leuk mens bent maakte de ervaring des te mooier!
Je hebt een heel prettige, positieve manier van mensen benaderen. De manier waarop je zaken bespreekt is heel fijn, heel open. Bedankt!

Sabine Arentz

Meraki Business Boutique

De rode jurk was wat spannend in keuze voor mij.
Ik was wel in alles nu heel uitgesproken, heb veel reacties gehad over krachtige performance en denk dat de jurk het nog heeft meer memorabel heeft gemaakt.

Natuurlijk heb ik mijn talk nog niet durven terugkijken want dan zie ik vooral dingen die ik niet wil zien…, maar ik heb reacties gehad als: ‘je raakte, diep, letterlijk in mijn maag… ja ik eet veel vlees, zonder dit te willen weten…’ tot ‘ik ken de plaatjes, weet het, maar met jouw performance werd ik echt geraakt..’ Dat was het doel, iets los maken… zodat je er even niet om heen kunt, dat is fijn.

Een vakvrouw met oog!, oor en hart voor alle details die jouw uitstraling versterken.
Of je nu moet presenteren, of een succesvol klantgesprek moet voeren, ik beveel Henriette van harte aan om je persoonlijk en professioneel te laten stylen!

Mariska Wessel

Voicematters & sprekerscoach en spreker TEDxArnhem 2016

Henriette was mijn styliste tijdens TEDxArnhem, en wat was het heerlijk om tijdens zo’n spannende dag geen moment zorgen te hoeven hebben over m’n outfit. Vooraf had ze al heel praktisch kleuradvies gegeven en doorgegeven wat wel en niet goed werkt op zo’n podium en op camera. Dat maakte het kiezen van een outfit al een stuk makkelijker! Maar tijdens de dag was Henriette achter de schermen echt een held. Met haar strijkplank, naald en draad (ja! ik had een los naadje in m’n jurkje!) en rustige aanwezigheid ging ze perfect om met al onze zenuwen en verschillende persoonlijkheden. Was echt fijn om haar erbij te hebben!

Fanny Koerts

Up to Us & spreker TEDxArnhem 2016

De begeleiding van Henriette en de samenwerking met haar, wat betreft mijn outfit op het podium van TEDxArnhem dit jaar, was meer dan prima. Henriette is iemand die geen blad voor de mond neemt, dat vind ik prettig. Ze pakt de zaken met humor, maar uiterst professioneel aan. Zo stond ze vlak voor mijn praatje ineens mijn flanellen bloes te strijken, omdat ze hem toch iets te nonchalant vond. En ze had gelijk.

Ik voelde me door haar tips en adviezen prettiger op het podium, zekerder van mezelf. Ik heb niet echt een heel sterk ontwikkeld stijlgevoel, dus ik was blij met de ondersteuning van Henriette, wat betreft mijn podiumpresentatie en beleving van TEDxArnhem.

Iedereen die binnenkort in de spotlight komt te staan, al is het maar tien minuten, raad ik aan om kledingadvies in te winnen bij Henriette. Zij verstaat de kunst je look te professionaliseren, zonder inbreuk te doen op je individualiteit. Ze zal je nooit een raar pakkie aantrekken, waar je je niet lekker in voelt. Ze kijkt goed wie je bent, en bouwt daar op voort, zodat jij jezelf als pro én als individu kunt manifesteren op het podium.

Sam Gerrits

journalist & spreker TEDxArnhem 2016

Ik vond het traject heel bijzonder. Je hebt wel ongeveer een idee wat je goed staat, maar jij gaat echt heel goed kijken, ook naar mijn huid en haar. Vaak besteedt je niet zoveel aandacht aan jezelf.
Nu merk je met bepaalde kleuren dat je helemaal in balans bent. Heel mooi. Ik vond het heel leuk om te merken dat je ogen er bij bepaalde kleuren echt uitspringen. Ook bij de rest van je gezicht merk je dat je bij bepaalde kleuren er een stuk frisser en jonger uitziet.
Het geeft meer vertrouwen. Ik heb het kaartje altijd in mijn portemonnee zitten om even te checken.
Ik merk als ik in de kast kijk, dat ik met de kleding die ik al heb nu veel beter kan combineren. Ik heb er veel inspiratie van gekregen.

Stefanie van Eijden

Dat was best een momentje gisteren om afscheid van je te nemen. Op een mooie manier. Je hebt deze cursisten schitterend opgeleid. Ze verstaan de kunst nu ook en zullen goeie stijladviseurs worden.
Ik ben je echt heel dankbaar dat je je zo hebt ingezet voor de Stijl opleiding met de tekeningen, het boekje en je super lessen. Alles zo goed verzorgd en uitgewerkt. Je hebt het je allemaal in korte tijd goed eigen gemaakt. Ik had het in mijn eentje niet voor elkaar gekregen.
Ik hoop dat jij ook terug kijkt op een waardevolle en leerzame tijd.
We houden gewoon contact. Ik zal je wel een beetje missen…
Met veel lieve groeten,

Regien Strategier

Regien Strategier Opleidingen

Het proces wat Henriette met je doorloopt zet je op scherp. Het helpt je om jezelf nog beter neer te zetten. Wanneer ik iets uit de kast pak waarvan ik weet dat het goed staat en het ook nog eens goed zit, dan sta ik heel anders tegenover iemand. Ik voel mij dan extra krachtig en straal dit ook uit. Dit zelfvertrouwen geeft de ander vervolgens ook weer vertrouwen in mij.

Sabine Arentz

Meraki Business Boutique

Vandaag beginnen met de kleding die nu in je kast hangt?

 Vraag je Garderobe Gids aan & ontvang (on)regelmatig inspirerende mails

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.