GARDEROBE REFLECTIE GESPREK

Wat super dat je interesse hebt om te onderzoeken hoe je uitstraling jou meer zelfvertrouwen, rust, gemak en plezier geeft. Ik leer je heel graag kennen tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Koffie of thee?

In een gesprek van een half uur via Zoom stel ik je vragen, luister naar jouw wensen en denk met je mee. We verkennen jouw band met kleding en onderzoeken hoe het voor jou beter, leuker en makkelijker kan. Als ik je daarbij kan begeleiden, zal ik je vertellen hoe en bepalen we samen of wij bij elkaar passen om die volgende stap te nemen.

Laat me weten wie je bent, wat je doet, wat je grootse uitdaging is en waar je naar op zoek bent. Plan je afspraak in mijn agenda via de knop hieronder. Ik zie er naar uit je te spreken.

Mooie groeten, Henriette

Ik gebruik je gegevens alleen om makkelijk contact met je te kunnen maken.
Je kunt het lezen in mijn privacy verklaring.

 

VANDAAG BEGINNEN MET DE KLEDING DIE NU IN JE KAST HANGT?
Vraag je Garderobe Gids aan en ontvang mijn stijlinspiratie.