Fijne keuzes en praktische oplossingen

Heb je binnenkort een belangrijke afspraak, een evenement, een on- of offline presentatie, een fotoshoot, video opnames of nog andere gelegenheden waarbij het er echt toe doet wat je uitstraalt? Twijfel je wat je op dat soort momenten aan zal trekken? Heb je geen idee welke kleding jou écht laat stralen? Of hoe je daarmee laat zien wat jij aan anderen wilt overbrengen?

Heb je een kast vol prima kleding en koop je liever zo min mogelijk nieuw? Of moet je echt iets aanschaffen? Wat en hoe kies je dan?

Je kunt mij nu ook virtueel inschakelen om de verschillende opties online door te nemen. In een (of een aantal) goed voorbereide sessie(s) en begeleiding via whatsapp help ik je de meest sprekende keuzes te maken uit je kast. Waar nodig begeleid ik je verder om de bewuste aanvulling te vinden.

Jij bent daarbij het allerbelangrijkst! Alles begint bij jou en bij het verhaal dat je wilt vertellen.
Met dit online advies doe je een waardevolle investering in jezelf, je visuele presentatie & communicatie. Je haalt meer uit jezelf en je garderobe op de momenten die belangrijk voor je zijn.

 

Paradijsvogels

Voor een fotoshoot in de Viva schakelde ik Henriette in voor online advies. In korte tijd wist ze mijn persoonlijkheid + kleurrijke kledingstukken in de kast door te vertalen naar een prachtige kloppende look die helemaal bij het thema past.

Eva Brouwer

Pak je Podium

 

Andere kleding- of uitstralingsvragen?

Ook voor al je andere kleding- en uitstralingsvragen kun je vanzelfsprekend bij mij terecht!
Even alle aandacht voor jou persoonlijk. Volle focus op hoe jij je wilt voelen, wat je wilt uitstralen en op het visuele verhaal dat jij wilt vertellen. In een online sessie en begeleiding via Whatsapp geef ik je snelle praktische tips om jouw stijl en kleding weer efficiënt en actueel te maken. Zo kun jij je helemaal focussen op wat jij te doen hebt en daarbij stralend jezelf zijn.

Of wie weet zit je ook nog met vragen als:
– Houden of wegdoen?
– Past dit nog wel bij me?
– Zal ik dit laten repareren/ vermaken?
– Ik vind dit zo’n gave top, maar ik heb geen idee hoe ik hem kan combineren! Heb jij ideeën?
– Ik wil meer kleur, meer naar een andere stijl, minder sportief, meer relaxed, minder ….
– Ik wil iets nieuws aanschaffen, maar heb geen idee, hoe en/of waar ik het kan vinden?

Boek dan je ‘Online met de styliste’ . We hebben veilig en interactief contact via Zoom. Virtuele me-time van de bovenste plank en een waardevolle investering in je persoonlijke presentatie, je visuele communicatie en uitstraling!

 

Heb je nog een vraag?

Of wil je eerst graag overleggen of online voor jou de beste optie is? Stuur dan even een bericht via de knop hieronder. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

100%  de moeite waard

Henriette stemde echt af op wat bij mij past en was super eerlijk in haar advies en feedback. Ze liet me alleen uit mijn bestaande garderobe al veel nieuwe opties zien. Ik dacht altijd dat dat niet kon, omdat ik niet zoveel in de kast heb hangen.

En super leuk: ik heb een nieuwe kleur ontdekt waarin ik lekker kan shinen en veel meer variatie kan aanbrengen. 100% de moeite waard!

Janneke van Oorsouw

Winstadviseur en CFO, Rijkdom Revolutie

Ik heb foto’s voor een nieuwe website nodig!

Geweldig advies, hele goede ideeën over stijl en kleur en Henriette werkt snel. Helemaal mijn manier! Kleren aan en uit en direct beslissen wat wel en niet. Haar online advies werkt! 

Monique van der Weijden

GOmotions

Vandaag beginnen met de kleding die nu in je kast hangt?

 Vraag je Garderobe Gids aan & ontvang (on)regelmatig inspirerende mails

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.