ONLINE MET DE STYLISTE

– virtueel stijladvies –

Fijne keuzes en praktische oplossingen

Heb je binnenkort een fotoshoot, video opname, (online) presentatie of gesprek waarbij het er toe doet wat je uitstraalt? Twijfel je wat je op dat moment aan zal trekken? Heb je geen idee welke kleding laat zien wat jij over wilt brengen?

Heb je een kast vol prima kleding en koop je liever zo min mogelijk nieuw?
Wat kies je dan? Hoe maak je keuzes die jou laten zien zoals jij over wilt komen?

Vanaf nu kun je mij virtueel inschakelen om de verschillende opties door te nemen en je te helpen een sprekende keuze te maken. Jij bent het allerbelangrijkste element in je bedrijf of voor die functie! Met een kleine investering in je visuele presentatie haal je meer uit je zelf en uit je garderobe.

 

 

Andere kleding- of uitstralingsvragen?

Ook voor al je andere kleding- en uitstralingsvragen kun je vanzelfsprekend bij mij terecht! Even alle aandacht voor je looks en voor hoe jij je eigenlijk wilt voelen.

Wie weet zit je met praktische vragen als:
Houden of wegdoen?
Past dit nog wel bij me?
Zal ik dit laten repareren/ vermaken?
Ik vind dit zo’n gave top, maar ik heb geen idee hoe ik hem kan combineren! Heb jij ideeën?
Ik wil meer kleur, meer naar een andere stijl, minder sportief, meer relaxed, minder ….
Wil je wel iets nieuws aanschaffen, maar heb je geen idee, hoe en/of waar je het kan vinden? Zeken nu?

Boek dan een ‘Online met de styliste’ sessie. We hebben veilig en waardevol contact via beeldverbinding. Drie kwartier helemaal voor jezelf. Virtuele me-time van de bovenste plank en een waardevolle investering in je visuele communicatie!

Ik heb foto’s voor een nieuwe website nodig!

Geweldig advies, hele goede ideeën over stijl en kleur en Henriette werkt snel. Helemaal mijn manier! 
Kleren aan en uit en direct beslissen wat wel en niet. Online advies werkt! 

Monique van der Weijden

GOmotions

Praktisch, behulpzaam en to the point

Ik kan nu makkelijk combineren met wat ik heb!
Ik weet welk type en kleur schoenen goed passen bij mijn kledingstijl, huidskleur en ogen. Dat zorgt ervoor dat ik goede keuzes kan maken in het loslaten of aanschaffen van schoenen en laarzen.

Ineke Wadman

BEGIN VANDAAG MET DE KLEDING DIE NU IN JE KAST HANGT!
Vraag je Garderobe Checklist aan en ontvang mijn stijlinspiratie.