Fijne keuzes en praktische oplossingen

Heb je binnenkort een belangrijke afspraak, een on- of offline presentatie, een fotoshoot, video opnames of nog andere gelegenheden waarbij het er echt toe doet wat je uitstraalt? Twijfel je wat je op dat soort momenten aan zal trekken? Heb je geen idee welke kleding jou écht laat stralen? Of hoe je daarmee laat zien wat jij aan anderen wilt overbrengen?

Heb je een kast vol prima kleding en koop je liever zo min mogelijk nieuw? Of moet je echt iets aanschaffen? Wat en hoe kies je dan?

Je kunt mij nu ook virtueel inschakelen om online de verschillende opties door te nemen. In een aantal korte gerichte sessies help ik je de meest sprekende keuzes te maken uit je kast. Waar nodig begeleid ik je om de bewuste aanvulling te vinden.

Jij bent daarbij het allerbelangrijkst! Met dit korte en gerichte traject doe je een investering in je visuele presentatie. Je haalt meer uit je zelf en je garderobe op de momenten die belangrijk voor je zijn.

 

Paradijsvogels

Voor een fotoshoot in de Viva schakelde ik Henriette in voor online advies. In korte tijd wist ze mijn persoonlijkheid + kleurrijke kledingstukken in de kast door te vertalen naar een prachtige kloppende look die helemaal bij het thema past.

Eva Brouwer

Pak je Podium

 

Andere kleding- of uitstralingsvragen?

Ook voor al je andere kleding- en uitstralingsvragen kun je vanzelfsprekend bij mij terecht! Even alle aandacht voor jou persoonlijk. Volle focus op hoe jij je wilt voelen, wat je wilt uitstralen en op het visuele verhaal dat jij wilt vertellen. In een paar online sessies en met tussentijdse begeleiding via Whatsapp geef ik je snelle praktische tips om jouw stijl weer helemaal efficiënt en actueel te maken.

Of wie weet zit je ook nog met vragen als:
Houden of wegdoen?
Past dit nog wel bij me?
Zal ik dit laten repareren/ vermaken?
Ik vind dit zo’n gave top, maar ik heb geen idee hoe ik hem kan combineren! Heb jij ideeën?
Ik wil meer kleur, meer naar een andere stijl, minder sportief, meer relaxed, minder ….
Wil je iets nieuws aanschaffen, maar heb je geen idee, hoe en/of waar je het kan vinden?

Boek dan je ‘Online met de styliste’ mini-traject. We hebben veilig en interactief contact via beeldverbinding. Virtuele me-time van de bovenste plank en een waardevolle investering in je persoonlijke presentatie, je visuele communicatie en charisma!

 

Heb je nog een vraag?

Of wil je eerst graag overleggen of dit mini-traject voor jou de beste optie is? Stuur dan even een bericht via de kop hieronder. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb foto’s voor een nieuwe website nodig!

Geweldig advies, hele goede ideeën over stijl en kleur en Henriette werkt snel. Helemaal mijn manier! Kleren aan en uit en direct beslissen wat wel en niet. Haar online advies werkt! 

Monique van der Weijden

GOmotions

Praktisch, behulpzaam en to the point

Ik kan nu makkelijk combineren met wat ik heb!
Ik weet welk type en kleur schoenen goed passen bij mijn kledingstijl, huidskleur en ogen. Dat zorgt ervoor dat ik goede keuzes kan maken in het loslaten of aanschaffen van schoenen en laarzen.

Ineke Wadman

VANDAAG BEGINNEN MET DE KLEDING DIE NU IN JE KAST HANGT?
Vraag je Garderobe Gids aan en ontvang mijn stijlinspiratie.