OP PAD MET DE STYLISTE

– kijken met andere ogen –

 

Op zoek naar inspiratie?

Heb je zin in een middag vol mode, fijne ideeën en een frisse blik op je bedrijf?
Gun jezelf een moment out-of-office. 
Elke laatste vrijdagmiddag van de maand neem ik je graag mee op avontuur in Arnhem.

 

Wat straalt je kleding nu uit?

Met de kleding die je draagt laat je aan anderen zien wie je bent vanaf het eerste ogenblik. Hoe bewust zet jij deze in?
We starten met een korte interactieve workshop waarin je ervaart wat kleding doet met jezelf en wat het doet met de mensen om je heen. Daarna neem ik je mee langs een paar van de leukste adresjes van de stad.

Onderweg kun je me allerlei vragen stellen over je personal branding. Of je vraagt me het hemd van het lijf over praktische zaken van kleding. Met veel plezier ben ik je brand-inspirator.

 

Relaxed en effectief

Dat jij je comfortabel voelt in je kleding vind ik heel belangrijk.
Tijdens deze middag leer jij hoe je bewuste en effectieve keuzes maakt om ook qua kleding eigen te zijn.

 

Wanneer?     Op vrijdag 31 mei, 28 juni en 30 augustus

Waar?            In het centrum van Arnhem

Hoe laat?      13.00 – 17.00 uur

Hoeveel?       € 55,- ex btw.

op vrijdag 31 mei

 

op vrijdag 28 juni

 

op vrijdag 30 augustus

 

Klik hier voor de Op pad met de styliste EXCLUSIEVE EDITIE op zaterdag 15 juni in het Modekwartier ter ere van het Fashion + Design Festival Arnhem

 

Miskoop van € 90,- bespaard

Ik was in shock toen Henriette me vertelde dat ik die ene blouse beter terug kon hangen in het rek. Als ik alleen was gaan shoppen, had ik die namelijk zéker gekocht. Door haar uitleg snapte ik waarom dit anders een miskoop was geworden. Ook heeft ze me een paar nieuwe winkels laten zien waar ik makkelijk kan slagen. Ik heb nog nooit zo doelbewust geshopt. Topmiddag!

Joyce Kooijman

Joyce Kooijman Businesscoaching

Shoppen met een doel

Ik heb geleerd dat met een doel winkelen, rust en overzicht geeft. Praktische tips over stijl, materialen, dessins zijn direct toepasbaar. Henriette heeft de gave om je te laten nadenken, is niet opdringerig en respecteert je zoals je bent.

Nathalie Koopman

Wat werkt voor jou

Geheel onbevangen op stap zonder iets van ons te verwachten, maar wel alle ruimte geven voor zowel vertrouwde items en/of het aanreiken van items die tot de verbeelding kunnen spreken.
Het gaat niet om het kopen. Het is vooral oriënteren van wat er is en welke kleren en materialen voor ons kunnen werken. We zijn uiteindelijk allemaal zelf verantwoordelijk voor onze eigen uitgaven en uitstraling.

Esther Peters

partner ruimtelijke ontwikkeling

op vrijdag 31 mei

 

op vrijdag 28 juni

 

op vrijdag 30 augustus

 

Volg je mij al op social media? Daar deel ik regelmatig tips, inzichten en ideeën. Je vindt me via de buttons hieronder: