OP PAD MET DE STYLISTE

– kijken met andere ogen –

 

Wat straalt je kleding uit?

Met de kleding die je draagt laat je aan anderen zien wie je bent vanaf het eerste ogenblik. Hoe bewust zet jij dit in?
We starten de middag met een korte interactieve workshop waarin je ervaart wat kleding doet met jezelf en wat het doet met de mensen om je heen. Daarna neem ik je mee langs een aantal van de leukste adresjes van de stad. We gaan op pad om jouw lievelingen te vinden in het oerwoud aan aanbod.

Onderweg kun je me allerlei vragen stellen over je personal branding en je stijl van kleden. Of je vraagt me het hemd van het lijf over praktische zaken van kleding. Met veel plezier inspireer ik je op alle terreinen.

 

Op zoek naar inspiratie?

Heb je zin in een middag vol mode, fijne ideeën en een frisse blik op je bedrijf?
Gun jezelf dit moment out-of-office. Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand neem ik je graag mee op avontuur in Arnhem.

 

Relaxed en effectief

Dat jij je comfortabel voelt in je kleding vind ik super belangrijk.
Tijdens deze middag ervaar je wat het met je doet als jij bewuste keuzes maakt om ook qua kleding eigen te zijn.
Praktisch en plezier in een notendop.

 

Wanneer?     Zodra het weer kan gaan we weer! In principe iedere laatste vrijdag van de maand.
Heb je kledingvragen die om een antwoord verlegen zitten? Laat het me weten!

Waar?            In het centrum van Arnhem

Hoe laat?      13.00 – 17.00 uur

Hoeveel?       € 55,- ex btw.

Weet je dat je ‘Op pad met de styliste’ ook exclusief kunt boeken? Met je eigen netwerk, vriendinnengroep, zakenrelaties of collega’s op pad? Neem even contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

op vrijdag 30 oktober

GECANCELLED

 

op vrijdag 27 november

ONDER VOORBEHOUD

 

op vrijdag 18 december

ONDER VOORBEHOUD

 

Wat een verademing!

Ik hou echt niet van winkelen voor kleding. Er is zoveel keus dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Op pad met de styliste was een verademing. Gericht op zoek in winkels met kleding die bij me past. Veel persoonlijke aandacht en praktische tips van Henriette over wat wel en niet voor me werkt. Ik trek nu vol vertrouwen de kleding aan die ik heb gekocht. Dit keer heb ik geen miskopen gedaan. 

Een aanrader en voor herhaling vatbaar! 

Aike Borghuis

Leef jouw leven

Miskoop van € 90,- bespaard

Ik was in shock toen Henriette me vertelde dat ik die ene blouse beter terug kon hangen in het rek. Als ik alleen was gaan shoppen, had ik die namelijk zéker gekocht. Door haar uitleg snapte ik waarom dit anders een miskoop was geworden. Ook heeft ze me een paar nieuwe winkels laten zien waar ik makkelijk kan slagen. Ik heb nog nooit zo doelbewust geshopt. Topmiddag!

Joyce Kooijman

Joyce Kooijman Businesscoaching

Shoppen met een doel

Ik heb geleerd dat met een doel winkelen, rust en overzicht geeft. Praktische tips over stijl, materialen, dessins zijn direct toepasbaar. Henriette heeft de gave om je te laten nadenken, is niet opdringerig en respecteert je zoals je bent.

Nathalie Koopman

Wat werkt voor jou

Geheel onbevangen op stap zonder iets van ons te verwachten, maar wel alle ruimte geven voor zowel vertrouwde items en/of het aanreiken van items die tot de verbeelding kunnen spreken.
Het gaat niet om het kopen. Het is vooral oriënteren van wat er is en welke kleren en materialen voor ons kunnen werken. We zijn uiteindelijk allemaal zelf verantwoordelijk voor onze eigen uitgaven en uitstraling.

Esther Peters

partner ruimtelijke ontwikkeling

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op!

 

Volg je mij al op social media? Daar deel ik regelmatig tips, inzichten en ideeën. Je vindt me via de buttons hieronder: