OP PAD MET DE STYLISTE

– kijken met andere ogen –

De ‘geheime’ editie

Op pad met de styliste is ondergronds gegaan … Alleen nog te boeken voor je eigen netwerk, vriendinnengroep, zakenrelaties of collega’s van 4 – 6 personen. De vertrouwde en succesvolle formule is nog dezelfde. Wanneer je een middag laagdrempelig de kennis en ervaring van een onafhankelijke professionele blik van een styliste wilt ervaren bij het kiezen van jouw kleding. Dit is waar we naar kijken en wat we gaan doen:

 

Wat straal jij uit?

Met de kleding die je draagt laat je aan anderen zien wie je bent vanaf het eerste ogenblik. Hoe bewust zet jij dit in?

We starten de middag met een korte introductie waarin we bespreken wat kleding doet met jou en welk effect het heeft op de mensen om je heen. Het gaat hierbij niet om hoe het hoort, maar over hoe het voelt.

Daarna neem ik je mee langs een aantal van de leukste adresjes van de stad. We gaan op pad om jouw lievelingen te vinden in het oerwoud aan aanbod.

Onderweg kun je me allerlei vragen stellen over je personal branding en je stijl van kleden. Of je vraagt me het hemd van het lijf over praktische zaken van kleding. Met veel plezier informeer en inspireer ik je op alle terreinen.

 

Op zoek naar inspiratie?

Heb je zin in een middag vol mode, fijne ideeën, inspiratie en een frisse blik op jezelf en je bedrijf?
Gun jezelf en je vriendinnen, collega’s  en/of relaties dit moment out-of-office. Samen zomaar op een doordeweekse middag op avontuur in Arnhem. Of desgewenst in overleg op een andere plek of in een andere stad.

 

Relaxed en effectief

Dat jij je fijn, mooi, goed en helemaal jezelf voelt in je lijf en kleding vind ik super belangrijk.
Tijdens deze ‘work & shop’ ervaar je wat het doet als jij bewuste keuzes maakt om ook qua kleding eigen te zijn.
Praktisch, plezier en uitstraling in een notendop!

 

Wanneer?     Datum in overleg

Waar?            In het centrum van Arnhem

Hoe laat?      13.00 – 17.00 uur

Hoeveel?       € 77,- ex btw., per persoon, voor minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

 

Neem even contact op om te overleggen over de mogelijkheden.
Heb je nog andere kledingvragen die om een antwoord verlegen zitten? Laat het me weten!

Wat een verademing!

Ik hou echt niet van winkelen voor kleding. Er is zoveel keus dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Op pad met de styliste was een verademing. Gericht op zoek in winkels met kleding die bij me past. Veel persoonlijke aandacht en praktische tips van Henriette over wat wel en niet voor me werkt. Ik trek nu vol vertrouwen de kleding aan die ik heb gekocht. Dit keer heb ik geen miskopen gedaan. 

Een aanrader en voor herhaling vatbaar! 

Aike Borghuis

Leef jouw leven

Miskoop van € 90,- bespaard

Ik was in shock toen Henriette me vertelde dat ik die ene blouse beter terug kon hangen in het rek. Als ik alleen was gaan shoppen, had ik die namelijk zéker gekocht. Door haar uitleg snapte ik waarom dit anders een miskoop was geworden. Ook heeft ze me een paar nieuwe winkels laten zien waar ik makkelijk kan slagen. Ik heb nog nooit zo doelbewust geshopt. Topmiddag!

Joyce Kooijman

Joyce Kooijman Businesscoaching

Shoppen met een doel

Ik heb geleerd dat met een doel winkelen, rust en overzicht geeft. Praktische tips over stijl, materialen, dessins zijn direct toepasbaar. Henriette heeft de gave om je te laten nadenken, is niet opdringerig en respecteert je zoals je bent.

Nathalie Koopman

Wat werkt voor jou

Geheel onbevangen op stap zonder iets van ons te verwachten, maar wel alle ruimte geven voor zowel vertrouwde items en/of het aanreiken van items die tot de verbeelding kunnen spreken.
Het gaat niet om het kopen. Het is vooral oriënteren van wat er is en welke kleren en materialen voor ons kunnen werken. We zijn uiteindelijk allemaal zelf verantwoordelijk voor onze eigen uitgaven en uitstraling.

Esther Peters

partner ruimtelijke ontwikkeling

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op!

 

Volg je mij al op social media? Daar deel ik regelmatig tips, inzichten en ideeën. Je vindt me via de buttons hieronder: