SPREKEND WIE JE BENT

– je essentie in beeld –

 

Het eerste ‘ogen’blik

Wat laat jij van jezelf zien vanaf het allereerste moment? Vertelt dat beeld wel het verhaal dat jij wilt vertellen?
Zie je alleen de oppervlakte of kun je diepere lagen ontdekken?
Hoe verbonden is jouw uitstraling met je innerlijk en met wat je anderen wilt laten beleven?

Welke rol heeft de keuze van je kleding hierin? Wat doet het met jou en wat doet het met je omgeving?
We hebben het niet over hoe het hoort, maar vooral over wat het laat zien. Hoe voelt dat voor jou en voor de mensen om je heen?
Gun jezelf en anderen een sprekende uitstraling. Dat zal jou en de mensen om je heen, je klanten en relaties veel moois brengen!

 

Hoe zet jij jezelf in beeld?

In een inspirerende interactieve presentatie laat ik je graag ervaren hoe je uitstraling ook voor jou kan werken. Heb je een groep of netwerk vanaf 15 personen met interesse hiervoor? Neem even contact met me op.
Ik spreek je graag!

Als personal branding styliste tover ik graag het mooiste en meest opmerkelijke in ieder mens naar boven. Met mijn ervaring als modeontwerpster kijk ik meestal net iets anders dan anderen. Met deze blik maak ik je ervan bewust hoe je kleding voor je kunt laten werken en leer je hoe je dat zelf kunt doen.

Volg je mij al op social media? Daar deel ik regelmatig tips, inzichten en ideeën. Je vindt me via de buttons hieronder: