PRIVACY VERKLARING

Studio MoSK, gevestigd aan St. Peterlaan 45, 6821 HD te Arnhem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Henriette Visser
hello@studiomosk.nl
https://studiomosk.nl/
St. Peterlaan 45, 6821 HD Arnhem
+31610750327

KvK-nummer:  57965641


Verwerking van persoonsgegevens

De verwerking van gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.


Gegevens die Studio MoSK verwerkt

Studio MoSK verzamelt alleen die persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte en doeltreffende bedrijfsvoering en dienstverlening. We verwerken je persoonsgegevens, doordat je gebruik maakt van de website en/of de diensten van Studio MoSK. Om verschillende redenen slaat Studio MoSK informatie van je op:

Inspiratie en informatie
Als je je aanmeldt om inspiratie(nieuwsbrief) of een andere vorm van gratis informatie te ontvangen, dan vragen we je je gegevens zoals je naam en e-mailadres aan ons te verstrekken. Voor de verspreiding van deze informatie gebruiken we het email-systeem Mailchimp. Hierdoor kunnen we je bepaalde informatie toe te sturen op tevoren vastgestelde momenten, zoals het automatisch toesturen van bepaalde informatie voorafgaand aan of na het volgen van een workshop, training of masterclass of het versturen van specifieke tips na het aanvragen van een e-book. Mailchimp

Contactformulier
Via het contactformulier op de website kun je een vraag stellen. We vragen je jouw naam, je e-mailadres in te vullen en je vraag natuurlijk. Hierdoor weten we wie de vraag heeft gesteld en kunnen we je vraag beantwoorden via de mail.

Betalen
Als je een dienst van Studio MoSK afneemt verwerken we de volgende persoonsgegevens: bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel aan te maken op de website.
Voor jouw bestelling gebruiken we altijd een beveiligde betaalomgeving. Om je betaling mogelijk te maken sturen we jouw betaalgegevens direct vanuit onze beveiligde omgeving naar de Payment Service Provider Mollie. Deze voert voor ons jouw betaling uit en hanteert voor het gebruik van jouw informatie haar eigen gebruikersvoorwaarden en privacy statement.


Hoe we je gegevens gebruiken

– Voor het afhandelen van je bestelling
(grondslag: noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst)
– Om je voor te bereiden op workshops en trainingen en ook om je tijdens het coachproces adequaat te kunnen begeleiden
(grondslag: noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst)
– Voor het toesturen van stijlinspiratietips en om je op de hoogte te houden van m’n aanbod
(grondslag: toestemming van betrokken persoon)
– Je te bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening correct uit te kunnen voeren
(grondslag: noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst)
– Je te informeren over wijzigingen van de diensten en producten van Studio MoSK
(grondslag: toestemming van betrokken persoon)
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken (grondslag: noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst plus toestemming van betrokken persoon)
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
(grondslag noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst) 
– Om feedback te vragen over geleverde dienstverlening
(grondslag: noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen)
– Studio MoSK analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
(grondslag: noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen).
– Studio MoSK verwerkt ook persoonsgegevens als zij hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die nodig zijn voor onze belastingaangifte
(grondslag: noodzakelijk voor het nakomen van een wettelijke verplichting).


Delen van persoonsgegevens met derden

Studio MoSK verkoopt je gegevens nooit aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Studio MoSK blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Hoe lang bewaart
Studio MoSK je persoonsgegevens

Studio MoSK bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Studio MoSK hanteert de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Voornaam en email-adres
Zolang je mijn tips en informatie wilt blijven ontvangen. Je kunt je hiervoor eenvoudig afmelden door een link onderin mijn mails. Na je afmelding via de afmeldlink in de mails, worden deze gegevens binnen 3 maanden verwijderd.

Adres en bankrekeningnummer
Deze bewaar ik zolang dat noodzakelijk is voor de belastingdienst. Ben je geen klant meer, dan heb ik geen reden om deze gegevens te bewaren. Daarom worden gegevens van inactieve klanten na afloop van de wettelijke bewaartermijn verwijderd.

Telefoonnummer
Je telefoonnummer gebruik ik uitsluitend wanneer dit noodzakelijk is voor de communicatie rondom de levering van mijn diensten.

IP-adres, internetbrowser en apparaattype
Via Google Analytics worden op Studio MoSK geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kan ik zien hoe bezoekers zoals jij mijn website gebruiken. Ik gebruik deze informatie om beslissingen te nemen over de inrichting van mijn website en mijn aanbod. Ook optimaliseer ik hiermee de werking van de website. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. Google heeft van Studio MoSK geen toestemming gekregen om de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Wil je niet dat je klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kun je via de website van Google een browser-plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die je bezoekt, dus niet alleen voor Studio MoSK. Je kunt de browser-plugin hier downloaden.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die Studio MoSK gebruikt

Studio MoSK gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Studio MoSK gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Hier vind je mijn Cookie-verklaring.

Bij je eerste bezoek aan www.studiomosk.nl ben je al geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/


In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Studio MoSK worden algemene bezoekgegevens bijgehouden middels Google Analytics, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Studio MoSK gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Op deze manier meet Studio MoSK de effectiviteit van haar website.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Studio MoSK te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Studio MoSK heeft hier geen invloed op. Studio MoSK heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. In elke mail die je van mij ontvangt vind je onderin een link, waarmee je je gegevens kunt inzien en deze zelf kunt aanpassen en aanvullen. Wil je je gegevens verwijderen, stuur dan een email naar hello@studiomosk.nl. Ik zal dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Studio MoSK en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.


Beveiliging van je gegevens

Studio MoSK neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

https://studiomosk.nl/ is een website van Studio MoSK. Wanneer je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van de verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via hello@studiomosk.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Persoonsgegevens & Privacy.

Contactpersoon: Mw. H.A. Visser
Adres: St. Peterlaan 45, 6821 HD  Arnhem
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel te Arnhem: 57965641


Klachtrecht

Heb je een klacht over de verwerking van jouw persoonsgegevens? Je kunt je deze indienen bij de toezichthouder van de Autoriteit Persoonsgegevens.