STIJL INSPIRATIE GESPREK

Wat super dat je interesse hebt in een gratis stijl inspiratie gesprek.

 

Niet meer twijfelen over wat je uitstraalt

Jij wilt af van wat dat nare gevoel met jou doet. In een gedachtewisseling van een half uur bespreken we samen jouw wensen. We overleggen en brengen in kaart welke stappen jij kunt nemen om dit te realiseren. Als ik je daarbij kan helpen, zal ik je vertellen hoe.

Laat me weten wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent.

Mooie groeten, Henriette

13 + 4 =

Ik gebruik je gegevens alleen om makkelijk contact met je te kunnen maken.
Je kunt het lezen in mijn privacy verklaring.

 

WIL JIJ VANDAAG AL BEGINNEN? GEWOON MET DE KLEDING DIE NU IN JE KAST HANGT?
Schrijf je dan in voor mijn stijlinspiratietips en ontvang je gratis garderobe-checklist.