STRAAL UIT WIE JE BENT

– je essentiële start –

 

Wat trek ik nu weer aan?

Hoe ben jij je jezelf, aansprekend en overtuigend vanaf het allereerste moment?
Hoe heb jij vertrouwen om het ‘podium’ te pakken dat jij verlangt?
Op welke manier word je zichtbaar zoals je echt bent?
Geef jij jezelf en anderen de beleving die je wenst?
Hoe doe je dat nou precies op je eigen manier?

Zijn dit vragen die regelmatig bij je opborrelen? Dan heb ik een fijne en effectieve oplossing: de ‘Straal uit wie je bent’ training. Deze interactieve 2-daagse groepstraining voor maximaal 4 ambitieuze en bevlogen ondernemende vrouwen geeft veel effect als jij je echt goed wilt voelen in de kleding die je draagt.

 

Je eigen en onderscheidende stijl

Een uitstraling die goed voelt en klopt met wie jij van binnen bent. Je leert de geheimen van jouw personal branding & je visuele identiteit leren kennen.
Dat is de basis om de kleding te vinden die jou laat zien. Je kunt anderen vanaf het allereerste ogenblik laten ervaren wie jij bent. Dat geeft jou een zelfverzekerd en relaxed gevoel. Anderen voelen dat vertrouwen, kunnen ontspannen en met aandacht naar je luisteren.

Tijdens de twee dagen van deze training krijg je heel waardevolle inzichten, tools en tips voor je personal branding. Hiermee kun jij je professionele uitstraling, je visuele identiteit en communicatie helder en duidelijk maken.
Je stijl van kleden geeft meer beleving aan je wat jij te vertellen hebt!

 

Wat gaan we doen?

Je krijgt antwoord op vragen als:
Hoe ontwikkel je die eigen stijl en jouw personal brand in kleding?
Wat is jouw stijl eigenlijk?
Waar vind je de linkjes met jouw leven en je bedrijf of functie?
Welke kleuren spreken voor jou?
Hoe kies je materialen en modellen die goed voelen en je laten stralen?

Op welke manier maak je doeltreffende combinaties?
Hoe kun je hiermee jouw verhaal illustreren?
Hoe organiseer je en bouw je aan jouw garderobe?

 

Je ontdekt waarom jouw persoonlijke lievelingen onlosmakelijk en vanzelfsprekend met jou verbonden zijn. Je zult zien welke eigen effecten je kunt bereiken met kleur, vorm, lijn, materiaal en combinaties. Dat klinkt nu misschien nog een wat abstract, maar je gaat zien en ervaren wat het met je doet. Je ontdekt hoe jij met kleine veranderingen in je kleding gaat stralen.
Dat is de kleding waarin jij je goed voelt!
Je leert op een andere manier kijken naar jezelf en je bedrijf. Leuk en inspirerend, maar vooral heel effectief. Je ziet meteen resultaat.
Het geeft je rust en elke dag plezier. Meer plezier is meer succes! Dat zie je terug in je persoonlijke resultaten.

 

Aan de slag!

Wil jij snel een start maken met het ontwikkelen van jouw eigen en onderscheidende stijl?
Meld je dan aan voor een persoonlijk gesprek via de knop hieronder. Dan overleggen we samen of deze training je op je lijf geschreven is.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem ook even contact met me op. Ik zie je graag!


De volgende edities van Straal uit wie je bent

Wanneer?               Neem contact op voor de dat van dit najaar

Hoe laat?                 Van 10.00 – 17.00 uur

Waar?                      In de studio bij Studio MoSK

Jouw investering:   € 597,- ex btw

 

Verrassend

Voor mijn werk als trainer is het belangrijk goede keuzes in kleding te maken. Tijdens een training wil ik niet met mijn kleding bezig zijn, maar al mijn aandacht bij de training houden.

Jaren geleden heb ik weleens een kleur- en stijltest gedaan. Ik merkte dat de kennis daarover me onvoldoende hielp. Ik kocht nog regelmatig iets dat ik niet droeg en begreep niet waarom. Ik ben onder de indruk van je kennis en ervaring. Je enthousiasme is aanstekelijk.

Op de eerste dag namen we kleding mee die we heel graag dragen en ook kleding die we nooit dragen. Je uitleg over waarom dat zo is en de combinaties die je maakt zijn heel verrassend! Kleding die ik niet droeg, draag ik nu heel graag.

Zo heb ik een auberginekleurige jurk die qua stijl en kleur prima bij mij passen en toch droeg ik die niet. Daarnaast had ik een rood leren jasje dat ik ook niet droeg… ik wist niet waar ik het mee moest combineren. Jij adviseerde me om het rode jasje te dragen op die jurk. Dat zou ik zelf nooit bedacht hebben, maar het is een fantastische combinatie.

Bewust worden

Ik kies nu bewuster welke kleding ik op welk moment draag, want ik vraag me af wat ik wil ‘zeggen’ met mijn kleding. Voor een acquisitiegesprek kleed ik me anders dan voor een training en/of voor een presentatie.
Ik weet in welke winkels ik kan slagen en winkelen kost me minder tijd: ik sla hele delen van winkels over omdat ik nu in 1 oogopslag zie dat daar niets voor mij bij hangt.
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en laat me niet verleiden in een winkel om iets te kiezen wat niet bij me past. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn kleding.

Je laat mensen zich graag zelfverzekerd voelen door de kleding die ze dragen. Je bent ook – voor mij echt belangrijk – heel eerlijk. Je zegt het als het niet staat en legt dan uit waarom, zodat ik daar dan van leer.
Tegen iemand die nog twijfelt zeg ik: Doen!

Caroline Schippers

Caroline Schippers - Free Your Potential

Een aanrader!

Jij hebt mij echt het bewustzijn gegeven: Wat vind ik nu zelf mooi en interessant? Hoe wil ik er staan en hoe wil ik zijn?
Mijn kledingkast heb ik terug heb gebracht tot 20% van de oorspronkelijke inhoud. Ik kan nu echt een paar goede basisstukken kopen. Daarmee kan ik combineren, dan ben ik gewoon klaar.
Ik kies bewust wat bij me past. Dan mag het best wat kosten. Als ik het goed doe, heb ik echt genoeg aan een kleine garderobe.

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik nooit een okergeel jurkje voor mezelf zou hebben gekocht, maar ik heb er nu al twee. Zonder jou was ik weer voor het veilige zwart of donkerblauw gegaan. Nu weet ik hoe ik met mijn kleding kan spelen. Dat vind ik zo gaaf!
Voor iedere bewuste vrouw die wil uitstralen wie ze echt is. Neem gerust contact op met Henriette, een heerlijke en eerlijke vrouw.

Monique Branse

Oprichtster van Jouw Laatste Levensfase

Wat wil ik uitstralen?

Wat heb ik veel geleerd met onze groep. Hoe wil jij je voelen? Wat wil je uitstralen? Voor welke gelegenheid kleed je je? Wat wil je vertellen met je kleding?  Een van de krachtigste middelen om effect te bereiken is spelen met kleur. Daarnaast de aandacht voor de vormen van je lichaam. Wat doen je contouren en je proportie in lengte? Wat past bij je en wat kun je beter in de winkel laten hangen? Fijn dat ik daar nu eindelijk antwoord op heb!

Mijn basis garderobe

Het leukste is natuurlijk in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Eerst vanuit je eigen garderobe: wat kan blijven en waarmee maak ik een ander blij. Daarna natuurlijk eigen sets maken en de stad in om aanvullingen te vinden.
Het resultaat: een mooie basisgarderobe als uitbreiding op wat al in de kast hangt. Goed gekleed voor elke gelegenheid.

Sandra Klein Lenderink

Meer Leven Financiële Planning

Inzicht in mijn identiteit

Deze training heeft mij op een andere manier inzicht gegeven in mijn identiteit en hoe ik die wil uitdragen. Kledingkeuze is geen trucje, maar een voortzetting van mijn identiteit. Ik heb zicht gekregen op wat ik al op orde heb en wat er nog mist of anders kan. De dag was heel praktisch gericht dat vind ik persoonlijk fijn.

Je hebt een heel goed oog voor kleur en vorm, je weet opvallend snel wat er aangepast zou moeten worden om het echt op orde te krijgen. Ik vond je heel creatief in je feedback, positief, flegmatiek en toch de zaken helder weten te benoemen. Echt knap.

Jeannette Sanders

De Groene Kamer - Reiki & TuiNatherapie

Inspirerende workshop

Het was stomtoevallig dat ik een paar weken geleden een imago-workshop deed, vlak voordat ik zelf weer een blogworkshop zou geven.

Stomtoevallig, maar superhandig. Want ik kon zo even kijken hoe iemand anders (Henriette Visser van Studio Mosk) een en ander aanpakte.

Verder was het gewoon heel leerzaam om eens onder leiding van een professional te kijken naar kleuren, vormen en structuren. Ik kijk nu anders naar mezelf en naar anderen en begrijp beter waarom sommige mensen weggevaagd worden door hun kleding en anderen er juist fabuleus uitzien.

En dat is natuurlijk het streven: fabuleus.

Huiswerk

We kregen van tevoren huiswerk: afbeeldingen verzamelen waar je graag naar keek. Vond ik superleuk om te doen.

Het was mij meteen duidelijk dat het om kleur zou gaan. Maar wel met weinig kleurverschillen, geen bonte vertoning.

Bij de bespreking kwamen er allerlei woorden langs zoals ton-sur-ton, subtiel, nuances en structuur. En dat zegt dan iets over jou, of mij in dit geval.

Heel verhelderend. En ook heel leuk om te zien waar andere deelnemers mee kwamen (patronen, of juist heel weinig kleur).

Inspirerend.

Barbara Trappenburg

Schrijflab

 

Wil jij ook aan de slag met jouw eigen en onderscheidende visuele stijl? Heel gaaf als jij er de volgende keer bij bent!
En … als je meer wilt weten? Neem dan zeker even contact met me op. Ik spreek je graag!

BEGIN VANDAAG MET DE KLEDING DIE NU IN JE KAST HANGT!
Vraag je Garderobe Checklist aan en ontvang mijn stijlinspiratie.

Volg je mij al op social media? Daar deel ik regelmatig tips, inzichten en ideeën. Je vindt me via de buttons hieronder: