STRAAL UIT WIE JE BENT

– je essentiële start –

 

Wat trek ik nu weer aan?

Wil jij je jezelf aansprekend en overtuigend neerzetten vanaf het allereerste moment?
Hoe kun je meer succesvol zijn met je bedrijf?
Op welke manier word je prettig zichtbaar en zoals je echt bent?
Wil jij het vertrouwen hebben om het ‘podium’ te pakken dat jij verlangt?
Geef jij jezelf en anderen de beleving die je wenst?
Zijn dit vragen die regelmatig bij je opkomen? Dan heb ik een fijne en effectieve oplossing.

 

Een eigen en onderscheidende stijl!

Vraag jij je af of je uitstraling klopt met wie jij van binnen bent? Is je uiterlijk wel de weerspiegeling is van waar jij voor gaat en staat? Wil jij de geheimen van je visuele identiteit leren kennen? Weten hoe je de kleding vindt die jou laat zien?
Dan is de Straal uit wie je bent training iets voor jou. Deze interactieve 2-daagse groepstraining voor maximaal 6 ambitieuze en bevlogen ondernemende vrouwen geeft veel effect als jij je echt goed wilt voelen in de kleding die je draagt. Je kunt anderen vanaf het allereerste ogenblik laten ervaren wie jij bent.

Tijdens de twee dagen van deze training krijg je heel waardevolle inzichten, tools en tips voor je personal branding. Hiermee kun jij je professionele uitstraling, je visuele identiteit en communicatie helder en duidelijk maken.
Je stijl van kleden geeft magie aan je communicatie!

 

Wat gaan we doen?

Die eigen stijl hoe ontwikkel je die?
Wat is jouw stijl eigenlijk?
Waar vind je de links met jouw leven en je bedrijf of functie?
Welke kleuren spreken voor jou?
Hoe kies je materialen en modellen die je laten stralen?
Hoe organiseer je jouw garderobe?
Op welke manier maak je doeltreffende combinaties?
Hoe kun je hiermee jouw verhaal laten zien?

Met deze vragen gaan we tijdens deze dagen aan de slag. Je ontdekt waarom jouw persoonlijke lievelingen onlosmakelijk en vanzelfsprekend met jou verbonden zijn. Je zult zien welke eigen effecten je kunt bereiken met kleur, vorm, lijn, materiaal en combinaties. Dat klinkt nu misschien nog een beetje abstract, maar je gaat zien en ervaren wat het met je doet. Je ontdekt hoe jij met kleine veranderingen in je kleding moeiteloos kunt gaan stralen met kleding waarin jij je goed voelt.
Je leert op een andere manier kijken naar jezelf en je bedrijf. Leuk en inspirerend, maar vooral heel effectief. Je ervaart meteen resultaat. Het geeft je rust en elke dag plezier. Meer plezier is meer succes!

 

Aan de slag!

Wil jij zo snel mogelijk een start maken met jouw eigen en onderscheidende stijl?
Meld je dan aan via de knop hieronder.
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem even persoonlijk contact met me op. Dan bespreken we samen of deze training jou op het lijf geschreven is. Ik zie je graag!


De volgende editie van Straal uit wie je bent

Wanneer?                   donderdag 19 september en 3 oktober

Hoe laat?                    van 10.00- 17.00 uur

Waar?                         in de studio bij Studio MoSK

Jouw investering:       € 497,- ex btw

 

Een aanrader!

Jij hebt mij echt het bewustzijn gegeven: Wat vind ik nu zelf mooi en interessant? Hoe wil ik er staan en hoe wil ik zijn?
Mijn kledingkast heb ik terug heb gebracht tot 20% van de oorspronkelijke inhoud. Ik kan nu echt een paar goede basisstukken kopen. Daarmee kan ik combineren, dan ben ik gewoon klaar.
Ik kies bewust wat bij me past. Dan mag het best wat kosten. Als ik het goed doe, heb ik echt genoeg aan een kleine garderobe.

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik nooit een okergeel jurkje voor mezelf zou hebben gekocht, maar ik heb er nu al twee. Zonder jou was ik weer voor het veilige zwart of donkerblauw gegaan. Nu weet ik hoe ik met mijn kleding kan spelen. Dat vind ik zo gaaf!
Voor iedere bewuste vrouw die wil uitstralen wie ze echt is. Neem gerust contact op met Henriette, een heerlijke en eerlijke vrouw.

Monique Branse

Oprichtster van Jouw Laatste Levensfase

Wat wil ik uitstralen?

Wat een gave workshop! Gisteren was de laatste dag van de tweedaagse training visual identity: Straal uit wie je bent. Wat heb ik veel geleerd met onze groep. Hoe wil jij je voelen? Wat wil je uitstralen? Voor welke gelegenheid kleed je je? Wat wil je vertellen met je kleding? Zo maar een paar van de vragen die uitgebreid besproken zijn.

Een van de krachtigste middelen om effect te bereiken is spelen met kleur. Daarnaast de aandacht voor de vormen van je lichaam. Wat doen je contouren en je proportie in lengte? Welke stijl past bij je? Van trendy tot gamine wordt allemaal besproken inclusief visuele borden en de vertaling naar kledingmerken. Wat past bij je en wat kun je beter in de winkel laten hangen? Fijn dat ik daar nu eindelijk antwoord op heb!

Mijn basis garderobe

Het leukste is natuurlijk in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Eerst vanuit je eigen garderobe: wat kan blijven en waarmee maak ik een ander blij. Daarna natuurlijk eigen sets maken en de stad in om aanvullingen te vinden.
Het resultaat: een mooie basisgarderobe als uitbreiding op wat al in de kast hangt. Goed gekleed voor elke gelegenheid.

Sandra Klein Lenderink

Meer Leven Financiële Planning

Inzicht in mijn identiteit

Deze training heeft mij op een andere manier inzicht gegeven in mijn identiteit en hoe ik die graag wil uitdragen. Kledingkeuze is geen trucje, maar een voortzetting van mijn identiteit. Ik heb zicht gekregen op wat ik al op orde heb en wat er nog mist of anders kan. De dag was heel praktisch gericht dat vind ik persoonlijk fijn.

Je hebt een heel goed oog voor kleur en vorm, je weet opvallend snel wat er aangepast zou moeten worden om het echt op orde te krijgen. Ik vond je heel creatief in je feedback, positief, flegmatiek en toch de zaken helder weten te benoemen. Echt knap.

Jeannette Sanders

De Groene Kamer - Reiki & TuiNatherapie

Inspirerende workshop

Het was stomtoevallig dat ik een paar weken geleden een imago-workshop deed, vlak voordat ik zelf weer een blogworkshop zou geven.

Stomtoevallig, maar superhandig. Want ik kon zo even kijken hoe iemand anders (Henriette Visser van Studio Mosk) een en ander aanpakte.

Verder was het gewoon heel leerzaam om eens onder leiding van een professional te kijken naar kleuren, vormen en structuren. Ik kijk nu anders naar mezelf en naar anderen en begrijp beter waarom sommige mensen weggevaagd worden door hun kleding en anderen er juist fabuleus uitzien.

En dat is natuurlijk het streven: fabuleus.

Huiswerk

We kregen van tevoren huiswerk: afbeeldingen verzamelen waar je graag naar keek. Vond ik superleuk om te doen.

Het was mij meteen duidelijk dat het om kleur zou gaan. Maar wel met weinig kleurverschillen, geen bonte vertoning.

Bij de bespreking kwamen er allerlei woorden langs zoals ton-sur-ton, subtiel, nuances en structuur. En dat zegt dan iets over jou, of mij in dit geval.

Heel verhelderend. En ook heel leuk om te zien waar andere deelnemers mee kwamen (patronen, of juist heel weinig kleur).

Inspirerend.

Barbara Trappenburg

Schrijflab

 

Wil jij ook aan de slag met jouw eigen en onderscheidende visuele stijl? Heel gaaf als jij er de volgende keer bij bent!
En … als je meer wilt weten? Neem dan zeker even contact met me op. Ik spreek je graag!

WIL JIJ VANDAAG AL BEGINNEN? GEWOON MET DE KLEDING DIE NU IN JE KAST HANGT?
Schrijf je dan in voor mijn stijlinspiratietips en ontvang je gratis garderobe-checklist.

Volg je mij al op social media? Daar deel ik regelmatig tips, inzichten en ideeën. Je vindt me via de buttons hieronder: