STRALEND WIE JE BENT

– je essentiële start voor meer zelfvertrouwen en plezier –

 

Voor gedreven vrouwen die hun eigen pad volgen

Je bent een vrouw met een missie, je gaat echt voor jezelf en het verhaal dat jij te vertellen hebt. Je kiest er heel bewust voor om van de gebaande paden af te gaan en je eigen route te bepalen. Je hebt een uitgesproken visie over hoe jij je bijdrage levert aan een mooiere, betere en leukere wereld.

Een wereld waarin iedereen helemaal zichzelf mag zijn. Waar iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Ieder eigen talenten, kwaliteiten en capaciteiten kan ontdekken en ontwikkelen. Precies dat wens je voor iedereen. Samen maken we een mooiere wereld. Je verlangt er naar jouw visie daarover uit te dragen op kleine en grotere podia, zodat je steeds meer mensen kunt bereiken.

Die mooiere wereld mag er ook echt mooi uitzien!
Jij wilt je eigenheid en natuurlijke schoonheid naar buiten brengen. Kleur bekennen, sfeer toevoegen, expressie geven aan wie je bent, je persoonlijkheid uitstralen op je eigen creatieve manier.
Sommigen voelen zich tot je aangetrokken en anderen niet. Dat is prima!

 

 

En toch…

Ook jij kent ze, die momenten van twijfel:
Zit ik op de goede weg? Hoe wil ik het eigenlijk? Komt mijn verhaal wel over?
En dan is er ook bijna iedere dag weer die vraag …

 

Hoe straal ik uit wie ik ben?

 • … en wat trek ik dan aan?
 • Hoe straalt mijn kleding uit wat ik wil op mijn foto’s of video’s?
 • Hoe breng ik mijn verhaal het best over als ik mijn podium pak?
 • Die eerste indruk hoe is die zo zuiver mogelijk?
 • Waarin voel ik me écht krachtig en relaxed op dat belangrijke moment?
 • Mijn ‘eigen stijl’, hoe doe ik dat?

 

Of misschien denk je dingen als …

 • Als ik mezelf terug zie op foto of video denk ik: ‘Mwah!’ Dit is niet hoe ik mijzelf wil zien.
 • Ik heb een kast vol mooie kleding, maar het is als los zand. Hoe kan ik combineren?
 • Steeds kies ik hetzelfde. Ik voel dat ik toe ben aan wat anders. Maar wat dan?
 • Mijn garderobe past niet meer bij me. Ik ben zo ontzettend gegroeid.
 • Ik voel me kleurrijker dan hoe ik er nu uitzie, maar zelf lukt het me maar niet.
 • In mijn werk heb ik diverse rollen en met veel verschillende mensen te maken. Hoe kleed ik me zo dat ik me overal op mijn gemak voel?

Borrelen dit soort dingen regelmatig bij je naar boven?

Denk je, nee, voel je: Het moet toch beter kunnen en makkelijker? En vooral leuker?

Je verlangt er naar om elke morgen moeiteloos een mooie en fijne outfit uit de kast te pakken, zodat jij relaxed en vol zelfvertrouwen kunt doen wat jij graag doet. Anderen inspireren en verder helpen op hun eigen pad. Daar ga jij voor!

Jij hebt je eigen visie en ideeën. Die wil je krachtig tot uitdrukking brengen. Ook in je kleding.

UITSTRALEN WIE JE WERKELIJK BENT EN WILT ZIJN

Eigen uitstraling

Je bent op zoek naar die uitstraling die er fantastisch uitziet, die goed voelt en klopt met wie jij echt wilt zijn. Van binnen en van buiten.

Je verlangt naar jouw eigen stijl te hebben, jouw originele look & feel, je personal brand in kleding. Daarmee voel je jezelf, relaxed en zelfverzekerd. Precies dat geeft jou die sprankelende uitstraling en bijzondere aantrekkingskracht!

 

 

Blijf je zoeken?

Of gun je jezelf hier eindelijk de tijd en aandacht voor. Aandacht voor wie jij nu bent, voor wie jij wilt zijn en voor hoe jij dat kunt aantrekken en uitstralen. Helder krijgen hoe het beeld dat jij wilt neerzetten er uitziet. Ook al heb je nog geen idee wat dat concreet kan zijn. Dat hoeft ook niet. Dat ontwikkelen we samen in een creatief proces.

Jij bent op zoek naar een innige band met je kleding. Kleding waarin jij je mooi voelt, die lekker zit en waarin je kunt stralen. Met een stijl die je op het lijf geschreven is en vóór je werkt. Je zit niet te wachten op ingewikkeld en tijdrovend gedoe. Jij wilt gewoon jezelf zijn én er goed uitzien.

 

Kijken met andere ogen

Tijdens dit programma gaan we samen op ontdekkingstocht. Een heerlijke reis waarbij je jezelf op een nieuwe manier leert kennen. Je gaat jezelf en de wereld om je heen zien met andere ogen.

Je krijgt waardevolle inzichten en kennis, tools en tips die essentieel zijn voor je personal branding en styling. Die hebben effect op veel meer gebieden dan alleen je kleding. Ze zijn ook een onmisbaar element in je persoonlijke beleving en je visuele communicatie.

 

Helemaal jezelf zijn

Met hulp van je kleding kun jij je precies zo voelen zoals jij je wilt voelen. Kleding helpt je om de stappen te zetten die jij verlangt. Je kunt er zonder woorden al mee overbrengen wat jij te vertellen hebt. Je stijl van kleden geeft in vele vormen meer beleving aan je verhaal. Het maakt je totale plaatje compleet. Dit kun jij ook ontdekken en leren!

Ik begeleid je om vorm te geven aan het beeld dat jij in de wereld wilt zetten, wat je van jezelf wilt laten zien en uitstralen in fysieke en visuele zin.

Precies zoals het goed voelt voor jou.

 

 

Vind antwoord op vragen als

 • Wat is mijn stijl eigenlijk? Hoe vind ik die? Wat kan ik er mee?
 • Welke kleuren spreken voor mij?
 • Hoe kies ik die kledingstukken waar ik me echt goed in voel? Waar vind ik die?
 • Op welke manier maak je nou die fijne en mooie combinaties?
 • Hoe kan ik hiermee wat ik wil overbrengen versterken?
 • Hoe bouw ik dan mijn garderobe op?
 • Accessoires, wat kan ik daar mee?

Je lievelingen

Je ontdekt waarom je persoonlijke lievelingsstukken vanzelfsprekend en onlosmakelijk met jou verbonden zijn.

Je zal zien welke eigen effecten je kunt bereiken met kleur, vorm, lijn, materiaal en combinaties. Dat klinkt nu misschien nog wat abstract, maar je gaat zien en ervaren wat het met je doet.

Hoe vind jij die voor jou perfecte broek, die mooie top, dat veelzijdige pak? Hoe maak je die stijlvolle, relaxte of juist krachtige combinaties?

Je ontdekt hoe jij met kleine veranderingen in je garderobe weer gaat stralen.

“Als fotografe weet ik dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Jouw kennis heeft mijn kennis verdiept. Ik heb gezien hoe kleur en kleding mensen naar voren kan toveren. Prachtig hoe dat werkt! Heel krachtig!”

Christiane Bahr

Zichtbahr fotografie

“Henriette leert je frustraties rond je kleding te transformeren naar authentiek kiezen mét plezier.”

Alina Smit

The happy goddess in you

“Vaak weet ik zelf nog niet waar ik naar op zoek ben. Henriette maakt het met een paar woorden duidelijk.”

Sophie Bijloos

Partner bij Bosman & Vos

“Jij waardeert iemand en ziet de prachtige assets en benoemt die. Je hebt oog voor details en belijning. Je durft ook feedback te geven die hout snijdt, maar doet dat zorgvuldig. Je inspireert!”

Pauline Houwing

Pauline Houwing Loopbaanadvies & coaching

Wat maakt mijn aanpak anders?

Het begint bij jou!

Wie ben jij echt? Waar hou jij van? Wat maakt je blij? Wat vind je mooi? Wat is belangrijk voor jou? Waar verlang je naar?
Wat zijn jouw kleuren, jouw vormen, lijnen en verhoudingen?
Met al mijn liefde en enthousiasme toveren we samen het mooiste en meest krachtige en karakteristieke in jou naar boven.

Ik neem je mee in de werkwijze van een mode-ontwerper, leer je kijken als een vormgever en samen gaan we aan de slag om jouw garderobe en je personal brand in kleding te ontwikkelen. Je garderobe is een weerspiegeling van wie jij bent en hoe jij in het leven staat. We gaan samen spelen en ontdekken wat werkt voor jou.

 

Dit brengt het je:

 • Een heel andere blik op jezelf, je kleding en je uitstraling
 • Je weet hoe je kunt vinden wat je graag draagt
 • Je vindt jouw eigen manier van combineren
 • Je  weet welke combinatie je kunt kiezen voor iedere situatie
 • Je weet waar je fijne kleding vindt voor jou
 • Welke winkels je over kunt slaan
 • Waar je echt niet naar hoeft te kijken
 • Welke mode en kleding wel of juist niet bij jou past
 • Wanneer een verkoopster wel of niet de waarheid spreekt
 • Je bespaart veel tijd, geld en frustratie
 • Dat geeft je elke dag rust, zelfvertrouwen en plezier!

 

Wat gaan we doen?

Je ontdekt hoe alles waar jij van houdt, wat jij mooi vindt, wat je blij maakt en wat belangrijk voor je is met jou verbonden is. Jouw eigen kleuren en je persoonlijke stijl komen hier stap voor stap logisch uit voort. Laat je verwonderen.

Jij maakt de voor jou juiste keuzes en vormt mooie en fijne combinaties. Natuurlijk leer ik je ook hoe je dat doet en waar jij de kleding vindt die je zit als gegoten en die je blij maakt.

Je leert de visuele en emotionele taal van kleding en ook hoe je die gebruikt. Je gaat er zelf mee spelen. Je ontdekt spelenderwijs hoe je met die kennis de garderobe samenstelt die voor jou werkt. Je weet hoe je die kunt inzetten bij alle verschillende gelegenheden en rollen.

Je hebt meer plezier met minder kleding. Dat is fijn voor onze planeet en voor jouw portemonnee!

Tot slot weet jij hoe je steeds weer je eigen inspiratiebron kunt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van ‘de mode’. Jij weet precies hoe jij je eigen hedendaagse stijl creëert en evolueert. Je kunt je eigen keuzes maken.

 

 

Hoe doen we dat? 

Stap voor stap ga je het zien en ervaren.

 • In 9 modules met live online lessen via Zoom met de groep van maximaal 8 vrouwen
 • Iedere module heeft een eigen werkboek met de benodigde informatie, oefeningen en reflectievragen
 • Met 4 online 1 op 1 sessies voor de begeleiding van individuele kwesties. Met een op maat gemaakte persoonlijke presentatie. Deze maak ik speciaal voor jou met jouw eigen informatie en deze kun je steeds weer raadplegen.
 • 4 maanden lang ontvang je persoonlijke feedback, begeleiding van je proces en antwoord op al je vragen in een fijne kleine whatsapp-groep
 • Er is een offline live dag vol oefeningen en ervaringen waarin we we werken aan het verfijnen van je uitstraling in levende lijve.
 • Met veel extra tools en tips die jou helpen om kiezen leuk en makkelijk te maken.
 • En als spetterende afsluiter van het traject: Een branding fotoshoot (inclusief visagie) waarin alles samenkomt en jouw transformatie stralend van plezier wordt vastgelegd in prachtige pixels. Daarmee kun jij jouw presence en verhaal stralend online delen

In deze 4 maanden ontdek je alles (en meer) wat je in essentie nodig hebt om echt helemaal jezelf te zijn, expressie te geven aan wie jij bent en wat jij via kleding wilt uitdrukken. Zo word jij die stralende onweerstaanbare versie van jezelf.

 

Dit programma is geen metamorfose maar een mooi, bijzonder en speels transformatie proces. Samen is dit avontuur nog leuker en waardevoller dan alleen.

Dit doet kleding ook voor jou

Aankleden haalt je uit je hoofd en brengt je in je lijf. Je kleding laat je elke dag bewust stil staan bij wat je gaat doen en wat je wilt bereiken. Je voedt je verlangen en creativiteit op dagelijkse basis.

Je voelt je mooi, krachtig en ziet aantrekkelijk uit!

 

Ga mee op ontdekkingsreis

Voel jij de behoefte om nu echt stappen te zetten en heb je het lef om mee te gaan op avontuur naar het vormgeven van jouw eigen (nieuwe) visuele identiteit en onderscheidende stijl? Wil jij ervaren hoe je via kleding kunt ontdekken helemaal jezelf te zijn, te voelen en uit te stralen? Wil jij kleding inzetten om jezelf en je verhaal nog krachtiger in de wereld te zetten? 

Gun het jezelf en iedereen om je heen. Je bent het meer dan waard!

Meld je via de knop hieronder aan voor een vrijblijvend reflectiegesprek om kennis te maken.

Ik zie je heel graag stralen!

 

 

“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en laat me niet verleiden in een winkel om iets te kiezen wat niet bij me past.”

Caroline Schippers

Free Your Potential

‘Ik heb nu echt zekerheid dat mijn boodschap overkomt op de manier waarop die over moet komen en dat mensen mij op het goede level inschatten. Dat is voor mij heel belangrijk.”

Suze Maclaine Pont

The Money Miracles Academy

“Mijn uitstraling klopt nu met wie ik ben. De harde zakelijke uitdrukking past niet bij wat ik doe en wie ik ben. Wat een bevrijding en verrijking om dat te leren inzien! En het voelt zo GOED!”

Suzanne Thiessen

Thiessen Change Consultancy

Verrassend en helder. Met veel persoonlijke en liefdevolle aandacht van Henriette.

Martine Hamstra

Eigen Weg Doel Bewust

WAT JE UITSTRAALT TREK JE AAN

De allerlaatste editie is vertrokken!

Op 1 maart 2024 zijn we op ontdekkingstocht gegaan. Deze zomer worden er plannen gemaakt voor mooie nieuwe avonturen. We gaan in de toekomst zeker weer nieuwe avonturen beleven.

Moedige stijlreizigers zijn van harte welkom om hun wensen en verlangens in te brengen!

Wil jij ook mee op een nieuw avontuur?
Waarin we aan de slag met je uitstraling en (het vernieuwen van) jouw eigen visuele expressie, jouw merkidentiteit en onderscheidende stijl?

Neem dan zeker even contact met me op.
Ik ga graag met je in gesprek om samen te ontdekken hoe jij kan vinden wat je verlangt.

Aandacht

Van mijzelf ben ik niet zo’n shopper, vind het moeilijk en geef niet makkelijk veel geld uit.
Nu heb ik geleerd om echt goed te passen en te kijken. Klopt het? Past het? Zit het goed? Voelt het goed? En als alles op groen staat gewoon DOEN!

Met veel plezier kijk ik terug op deze cursus, en voel me er rijker door. En ik heb nu ook een voorraad met hele mooie foto’s!

Ben je toe aan een volgende stap? Wil je ‘wie jij bent’ ook meer tot uitdrukking te laten komen in je kleding en stijl?
Dan ben je bij Henriette van Studio MoSK echt aan het juiste adres!

Kijk hier ook mijn video review.

Paulien Fraanje

de Gelukkige Docent

Geworstel

Ik worstel eigenlijk al mijn hele leven met mijn lengte. Ik ben 1.90 lang en heb schoenmaat 44. Hierdoor heb ik mijn hele leven geworsteld met mijn vrouwelijkheid en hoe ik mij goed kan kleden.

Barbara de Bruyckere

Stempowercoach & voiceover

Volg je mij al op social media? Daar deel ik regelmatig tips, inspiratie, inzichten en ideeën. Je vindt me via de buttons hieronder: