Wat trek ik aan?

 

ONLINE MET DE STYLISTE

– virtueel stijladvies –

Fijne keuzes en praktische oplossingen

Heb je binnenkort een fotoshoot, video opname, (online) presentatie waarbij het er toe doet wat je uitstraalt? Twijfel je wat je op dat moment aan zal trekken? Heb je geen idee welke kleding laat zien wat jij over wilt brengen?

Heb je een kast vol prima kleding en koop je liever zo min mogelijk nieuw?
Wat kies je dan? Hoe maak je keuzes die jou laten zien zoals jij over wilt komen?

Vanaf nu kun je mij virtueel inschakelen om de verschillende opties door te nemen en je te helpen een sprekende keuze te maken. Jij bent het allerbelangrijkste element in je bedrijf of voor die functie! Met een kleine investering in je visuele presentatie haal je meer uit je zelf.

 

een middag ‘shoppen’ in Arnhem

 

OP PAD MET DE STYLISTE

– kijken met andere ogen –

Wat is het effect van jouw uitstraling?

Heb je zin in een middag vol mode, inspiratie, fijne ideeën en een frisse blik? Je bent van harte welkom in Arnhem. Elke laatste vrijdag van de maand neem ik je met veel plezier mee op avontuur!
We beginnen met een korte interactieve sessie waarin je ervaart welke rol kleding speelt in het contact met jezelf en met de mensen om je heen. Daarna neem ik je mee langs de leukste adresjes van de stad.

een interactieve 2-daagse groepstraining

 

STRAAL UIT WIE JE BENT

– je essentiële start –

Het begin van een eigen en onderscheidende kledingstijl

Wil jij weten hoe je jezelf overtuigend en aansprekend in beeld zet vanaf het allereerste ‘ogen’blik? Binnenkort staat de volgende editie van deze twee dagen met veel waardevolle inzichten, tips & tools gepland. Feel-good succes effect voor 4 – 6 ondernemende vrouwen die zichtbaar zichzelf willen zijn in hun bedrijf.

 

1-op-1 personal branding x styling advies

 

STRALEND JEZELF

– je essentie in beeld –

Kleding die voor je werkt

Waar loop jij precies tegenaan in je garderobe en in wat jij van jezelf laat zien? Samen werken we aan wat jij nodig hebt om je goed te voelen en te stralen. Je doet relaxt je kledingkast open en pakt er een passende outfit uit.

Geen twijfel of stress meer met dit op maat gemaakte 1-op-1 advies in mijn studio of zelfs bij je thuis. Je hebt een stijl van kleden die je op het lijf geschreven is en je laat zien zoals je bent.

BEGIN VANDAAG MET DE KLEDING DIE NU IN JE KAST HANGT!
Vraag je Garderobe Checklist aan en ontvang mijn stijlinspiratie.